logo

Abonnement

Få friske blomster på abonnement i privaten eller på kontoret

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Køb blomster på abonnement og have altid en smuk buket

De fleste mennesker holder af blomster, og der er da heller ikke meget mere livsbekræftende end en smuk buket, man kan glæde sig over, når man er i sit hjem. Det kan dog være en udfordring at skulle ud at købe dem med jævne mellemrum, og her kan det være en mulighed at købe et abonnement på blomster.

Fast overførsel og levering til døren

Men hvad med blomster på abonnement? På samme måde som eksempelvis et avisabonnement, hvor du hver dag eller måske hver weekend får avisen leveret, får du med et blomster abonnement tilsendt blomster. 

abonnement blomsterbutik blomster

Du skal altså ikke selv afsted til supermarkedet eller blomsterhandleren men får dem leveret til døren i de intervaller, du ønsker. Det kan være hver uge, hver anden uge eller måske en gang om måneden.

Betalingen af dine blomster på abonnement foregår på samme måde som ethvert andet abonnement og kan gøres til en fast betaling, hvis man ønsker det. Den mulighed er der mange, der benytter sig af, da man dermed ikke skal sørge for at betale girokort eller overføre penge hver måned. I stedet skal man blot koncentrere sig om at åbne døren, når blomsterbuddet ringer på og overbringer den smukke buket.

Bukettens størrelse afhænger af, hvilken pris du beslutter dig for, og blomsterne er altid afstemt efter årstid og eventuelle højtider. Du kan dermed være sikker på altid at modtage blomster, der er i sæson og som passer til den tid på året, der er tale om.

Den perfekte gave til dig selv eller andre

Der kan være flere grunde til at købe et abonnement på blomster. Den åbenlyse grund er naturligvis, at man holder af blomster og glædes ved dem. Som nævnt kan det i en travl hverdag dog knibe med at få gjort alt det, vi gerne vil, inklusiv altså at købe friske blomster til os selv. Særligt hvis man bor langt ude på landet kan det være en udfordring, men da kan man altså med et abonnement alligevel hele tiden have en buket smukke blomster stående.

Et blomster abonnement XX kr kan også være alle tiders gaveidé til hende, der ellers har alt. Giv det til din mor eller din veninde, eller ønsk dig et abonnement af din partner. Du kan også vælge at forkæle dig selv med et abonnement på blomster. Mange kvinder har tendens til at forkæle sig selv for lidt, og da kan man altså vælge denne løsning, som blot skal sættes i gang, hvorefter det kører helt af sig selv, og buketterne dukker op, uden at man skal gøre noget.

Sæt leveringen på pause, når du ønsker det

Nu vil nogen måske tænke, at det kan være et problem, når man skal på ferie. Fleksibelt blomsterabonnement er løsningen, for her kan du sætte abonnementet på pause, når du skal være væk fra hjemmet i en periode, uanset om det er fordi, du skal på ferie, forretningsrejse eller afsted for at passe børnebørnene i den anden ende af landet.

Du vælger selv, hvor længe pausen skal vare, og således har man altså fleksibilitet til at vælge både korte og lange perioder, hvor man ikke modtager blomster.