logo

Blomster­abonnement privat

Vi har et stort udvalg i friske blomster, interiør og dekorationer

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Blomsterabonnement privat - Få friske blomster leveret til døren

Med et Blomsterabonnement privat får du blomster leveret til dit hjem, når du vil. På den måde kan du altid have en flot buket stående på kommoden, spisebordet eller måske i vindueskarmen og endda helt uden selv at skal afsted til blomsterhandleren. Her kommer blomsterhandleren nemlig til dig, så du blot kan læne dig tilbage og nyde din smukke buket af friske blomster.

Hvilken stil foretrækker du?

Med et blomsterabonnement privat kan du selv vælge, hvilken type af blomster du foretrækker. Der er flere forskellige stilarter at vælge mellem, og buketter sammensættes af årstidens friske blomster, hvor der også skeles til højtider og andre mærkedage som eksempelvis påske og jul.

blomster abonnement privat

Vælg mellem flere prisklasser

Prisen på et abonnement afhænger af, hvilken størrelse buket, du ønsker, og også her er der flere muligheder, som på ethvert tidspunkt kan ændres, hvis du får lyst til at prøve en anden størrelse eller måske skalere ned en tid. Med et abonnement kan der være penge at spare i forhold til at gå ud og få bundet en buket hos den lokale blomsterhandler, og med et abonnement kan det ske, at du får yderlige tilbud og fordele.

Prisen afhænger desuden af, hvor ofte du ønsker at få leveret blomster. Du vælger selv om du vil modtage en buket hver uge, hver anden uge eller måske en gang om måneden. Der er flere muligheder at vælge mellem, og du styrer det selv fra din blomsterkonto.

Hold pause i leveringen

Men hvad sker der, når du tager på ferie? Hvis man holder ferie hjemme, vil man gerne nyde en smuk buket, men hvis man rejser bort, er man ikke interesseret i at få leveret blomster. Fleksibelt blomsterabonnement privat er løsningen, for her har du mulighed for at holde pause i leveringen, præcis som hvis der var tale om eksempelvis et avisabonnement.

Du styrer selv det hele fra din konto, hvor du let både kan ændre på typen af buketter, skifte dit betalingskort og altså også sætte abonnementet på pause, når ferien står for døren eller du måske skal afsted på forretningsrejse.

Et abonnement på blomster kan desuden være en god gaveidé til en, du holder af. De fleste kvinder bliver glade for blomster, og således kan du give det til din veninde eller din mor. Der er naturligvis også den mulighed, at du kan ønske dig et blomster abonnement af din partner.

Har du spørgsmål til vores blomsterabonnement privat service, så ring på 7199 4000.