logo

Blomster til begravelse

Bårebuketter, blomster og dekorationer til begravelser

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Blomster til begravelse - elegante og smukke

Sig et farvel til en, du holder af med en buket blomster. Blomster til en gravelse er med til, at skabe et smukt og personligt sidste farvel. Årstiden, farverne, udformning og sammensætning af en buket skaber et flot indtryk. Det er her det er en god ide at have blomsterhandleren med på råd, for valgmulighederne er utallige.

Hyld den afdøde med blomst eller krans

Når man skal til begravelse, er det god skik at komme med en blomst, men mindre man blot kendte den afdøde perifert, da er det ikke en absolut nødvendighed. Blomster til begravelse bør købes hos en blomsterhandler, for til denne anledning er det vigtigt, at blomsterne er afstemt til lejligheden.

begravelse

Blomster til begravelse har stor værdi for den afdødes familie. For selvom du måske ikke kan være tilstede til selve begravelsen, kan du nemt udtrykke din medfølelse med en blomst.

Her hos Florateket står vi klar med hjælp og råd. Vi kan være behjælpelige med at få blomsterne til kirken, hvor kirketjeneren vil lægge dem i nærheden af  kisten, eller du selv kan medbringe dem og lægge dem, hvor der nu er plads eller hvor du ønsker.

De nærmeste pårørende vil ofte vælge at bestille en krans til begravelse, for med en krans er der tale om en større ting end en buket, og sådan skal det være, når det gælder de nærmeste. Selv om man ikke er nært pårørende, kan man alligevel godt vælge en krans, og det kan være aktuelt, hvis man er flere, der gerne vil gå sammen om at købe blomster til den afdøde. Man kan vælge at tilkøbe et bånd med en hilsen, hvis man ønsker det. 

Det skal du vide, når du skal til begravelse

Alle mennesker kommer flere gange i løbet af livet ud for at skulle til begravelse. Det er altid en tung affære, men samtidig kan det også være en forløsning at få sagt farvel og i et eller andet omfang lagt det bag sig. Hvis du ikke har været til begravelse før, så læs med her og få gode råd til, hvad du skal være opmærksom på.

Her er et par gode regler omkring tøjvalg og stil

Når man skal til begravelse, er det god stil at tage pænt tøj på, og gerne mørkt. Cowboybukser og gummisko bør man således fravælge denne dag, og også spraglet tøj bør man lade blive hjemme. Denne praksis er der mange, der ikke har lært, men for at markere den højtidelige anledning og ære den afdøde, kan man med fordel vælge et mørkt sæt tøj, hvis man har det. Man bør ikke pynte sig, som skulle man til fest, men et smykke eller opsat hår vil være passende, da der her er tale om en betydningsfuld begivenhed og altså ikke en tur i supermarkedet, og både for den afdødes og de efterlades skyld, bør man til en begravelse gøre sig umage med sin påklædning.

Giv de nærmeste et varmt knus

Når man ankommer til kirken eller kapellet, finder man en plads og sætter sig ned. Som udgangspunkt bør man ikke hilse i en kirke, men et enkelt nik eller et smil er indenfor rammerne af, hvad der er i orden. Efter den kirkelige handling står man ofte lidt uden for kirken og sunder sig over højtideligheden. Her bør du gå hen til de allernærmeste og hilse på dem med et varmt knus eller et håndtryk, mens du ser dem i øjnene og evt. siger et par ord. Herefter vil der ofte være mindesamvær på en nærliggende restaurant, hvor stemningen er uformel, og der ikke er nogle faste ritualer.

Læs mere om bårebuketter og båredekorationer.