logo

Blomster til bryllup

Få hjælp med alt fra brudebuket, blomster til håret, flotte borddekorationer og knaphulsblomster

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Lad kærligheden blomstre

Blomster har alle dage været noget, vi forbinder med at fejre. Tænk på blot på fødselsdage, receptioner, eksamen og alle de andre ting, vi fejrer gennem livet. Over dem alle står dog bryllup, for hvem kan forestille sig et bryllup uden blomster? Blomster symboliserer højtidelighed og fejring, og blomster til bryllup må der naturligvis til.

Et af de vigtigste indsatsområder, når det gælder blomster til bryllup, er brudebuketten. Reglerne foreskriver, at det er gommen, der bestiller buketten, og med kyndig vejledning fra blomsterhandleren kan man være sikker på at få bundet en smuk buket til sin brud. Her kan man dels tage udgangspunkt i de blomster, bruden kan lide, men også skele lidt til borddækning, årstid og de blomster, der traditionelt hører sig til et bryllup.

Blomster til bryllup

Sæt en blomst i håret

Når det gælder blomster til bryllupshåret, er det vigtigt at vælge de helt rigtige blomster. Her må blomsterne ikke være for store, og de skal heller ikke være for skrøbelige, da de skal sidde i håret i mange timer. Også her kan blomsterhandleren være til hjælp, og derfor kan man trygt lægge også denne sag i dennes hænder.

Pynt bordet med friske blomster

Selvom brudebuketten er af stor vigtighed, lægger de fleste brudepar også stor vægt på, at bordene er flot pyntet med friske blomster. Til en så stor fest som et bryllup er det vigtigt, at alle detaljer er nøje gennemtænkt og at alt er, som man ønsker det, for et bryllup er noget, man satser på kun at opleve én gang i sit liv.

Her spiller netop blomster en stor rolle, og blomsterdekorationerne kan have stor betydning for udtrykket ved borddækningen. Bordene er der, hvor det meste af bryllupsfesten foregår, og derfor vælger så mange at sætte fokus på netop det. Her kan man vælge mellem en lang række forskellige blomster, og igen må man overveje flere ting, når man vælger, hvilke blomster man vil benytte sig af til det festlige bord, som danner rammen om den overvejende del af fejringen af de nygifte.

Se også siden forslag til en brudebuket og til blomsterdekorationer.

Besøg vores webshop

Se et udvalg af vores blomster, krukker, planter, interiør og meget mere.

Disse blomster kan du med fordel overveje

En af de mest populære blomster til bryllup er nelliker. Bladene, der kan synes som flæser, giver et utroligt festligt udtryk, og da nelliker er tilgængelige næsten hele året, er de velegnede til både vinter- og sommerbryllupper. De findes i et væld af farver, og man kan derfor med stor sandsynlighed finde en, der matcher det farvetema, man har udset sig.

En anden meget smuk blomst er Dahliaen, der med sin flotte runde krone og de mange og perfekt placerede små blade udgør et kunstværk af en blomst, er særdeles velegnede til et bryllup. Dahliaen er dog kun tilgængelig om sommeren, men da kan man altså vælge og vrage mellem dens mange flotte farver og nuancer.

Der er mange andre blomster, man kan vælge til bryllup, men uanset hvilke man vælger, bør der også være noget grønt på bordet, og her kan man med fordel vælge sukkulenter. Disse grønne planter gør sig godt i de små modeller strøet ud på bordet, hvor de giver en fin kontrast til de mere farverige blomster.

Kom og besøg vores blomsterbutik, og oplev vores udvalg af blomster og buketter.