logo

Blomster­dekorationer

Vi kan hjælpe med ideer til dekorationer og blomster til den store dag

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Det skal du vide om blomsterdekorationer til dit bryllup

Når man skal arrangere sit brullup, er der mange indsatsområder, man skal have i tankerne. For mange kvinder er tiden med forberedelser en dejlig tid, da mange kvinder finder det naturligt og tilfredsstillende at planlægge og arrangere. Når det gælder forberedelser, er blomster­dekorationer et af de emner, som der bruges mange kræfter på at tænke over, for på denne måske største dag i livet, ønsker man at alt er perfekt.

Tænk farvetemaet ind i blomsterne

Til et bryllup skal der naturligvis være bord dekorationer. Dekorationerne understreger, at her er der fest, og endda en helt særlig af slagsen. Man kan vælge at bestille sine blomster­dekorationer hos en blomsterhandler, eller man kan lave dem selv. Inden man kommer så langt, kan det være en god idé at udtænke et farvetema, som tænkes ind i alt og altså også bord dekorationerne.
blomsterdekorationer

Hvis man vil lave blomsterdekorationerne selv, kan man med fordel søge information på internettet og herefter lave nogle prøvemodeller, som man kan arbejde ud fra. Her kan man teste både farver, typer af blomster og grønt fyld, ligesom også højden og drøjden af blomsterne bør overvejes og afstemmes i forhold til lysestager og anden pynt.

Dæk det smukkeste bord

Til bryllupsmiddagen er borddækning, bryllup og blomster et must, og her er der mange udtryk, man kan vælge mellem. Blomsterne skal som nævnt være afstemt i forhold til det farvetema, man har udset sig, men herudover kan man også arbejde med volumen og udtrykket på de enkelte blomster, som hver især har en personlighed og betydning.

Udover blomster kan man vælge at pynte den enkelte kuvert med en lille blomst knyttet til servietten eller måske sætte den fast på bordkortet. Nogle vælger endda at købe en lille gave til alle gæsterne, som ligger ved deres plads, når de går til bords. Der er altså flere muligheder for at gøre borddækningen til noget helt særligt, så alle gæster føler, at de er værdsat og man har glædet sig til at se dem.

Pynt op med stof og opsatser

Selv om man kan tro det, er det ikke kun bordet, man bør have i tankerne, når det gælder blomsterdekorationer. Også rundt omkring i selskabslokalet eller udenfor kan man have arrangeret flotte opsatser, der byder gæsterne velkommen og understreger højtideligheden ved denne festlige dag.

Det kan også være en mulighed at hænge draperede stykker stof op om stolene eller i loftet for at pynte op og bidrage til festtemaet, og således er der altså flere indsatsområder, man kan arbejde med inden for pynt.

Den uforglemmelig bryllupsudsmykning

Brudebukettens farver og blomster er afgørende for at skabe den perfekte stemning i hele bryllupsudsmykningen. De smukt udvalgte blomster i buketten sætter tonen og stilen for resten af blomsterpynten. Fra blomsterne, der pryder håret, til de delikate knaphulsblomster, brudepigebuketterne, bilpynten, kirkeudsmykningen og de fortryllende borde, er hver eneste detalje nøje afstemt med buketten. Farverne og blomstertyperne går hånd i hånd og skaber en sammenhængende æstetik, der fortryller alle sanser.

Her tænkes på:

– Brudebuketten inspirerer til smukt matchende hårpynt
– Knaphulsblomsterne følger brudebukettens stil og skaber en sammenhængende look
– Brudepiger og svende bidrager til bryllupsfestens atmosfære og betydning
– Bryllupsbilen dekoreres med blomster for et stilfuldt udtryk
– Bænkerækkerne og alteret forvandles med blomsterpynt til en romantisk kulisse
– Bordene er elegant dækket og prydet med blomster, der fuldender den festlige stemning

Denne blomsterpragt bringer en magisk atmosfære til hele bryllupsfesten og får alle til at føle sig som en del af et uforglemmeligt eventyr.

Ring på 7199 4000 og aftal en snak om bryllupsudsmykningen.