logo

Brudebuket

Efter traditionen er det brudegommen der kommer med brudebuketten.

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Vælg den helt rigtige brudebuket til din elskede

Når brylluppet står for døren, er der tusind ting, der skal gøres. I mange forhold er det bruden, der tager ansvaret på sig og måske også har den største interesse for, hvordan det visuelle præsenterer sig. Der er dog også ting, brudgommen skal sørge for, og her er den måske vigtigste opgave at købe en brudebuket og få den leveret til sin brud.

Men hvordan skal buketten se ud? Hvis man er i tvivl, er det i orden at spørge bruden, hvad hun foretrækker, men alternativt kan man selv designe den buket, som understreger den, man selv synes, hun er og som passer til både hende, kjolen og festen. Brudebuketten er den ting, man som gom suverænt selv bestemmer, og den mulighed bør man benytte sig af, ikke mindst for at signalere handlekraft og pondus.

brudebuket

Buketten skal passe til kjolen

Traditionen foreskriver, at gommen ikke må se kjolen før dagen, men da kan man alliere sig med sin svigermor eller måske spørge bruden om, kjolen er enkel eller pyntet, hvid eller råhvid og således prøve at skaffe sig information om kjolen.

Selvom man kan sige, at smukke blomster altid vil passe til en smuk kjole, er det alligevel værd at gøre sig umage for at købe en brudebuket, der passer perfekt til kjolen og ikke mindst bruden, der bærer den. Således kan det eksempelvis blive for meget, hvis både brudebuket og kjole er meget voluminøs og omvendt for tamt, hvis det hele er enkelt og neutralt.

Gå efter en god balance

Hvis kjolen er meget pyntet og overdådig, kan det derfor være en mulighed at gå efter en enkel brudebuket, så buketten og kjolen ikke skal kæmpe om opmærksomheden men i stedet komplementerer hinanden og der således er balance i tingene. Det gælder om at skabe kontraster, men på en måde, så elementerne stadig passer sammen, og den ene ikke overskygger den anden. Dog skal der være et øget fokus på bruden, men altså ikke, så man slet ikke ser brudebuketten.

Hvor høj er bruden?

Størrelsen på buketten bør afstemmes i forhold til kjolen, men også i forhold til brudens højde og drøjde. Er der således tale om en brud med en beskeden højde, vil en lille brudebuket være sagen, således at den ikke tager opmærksomheden fra bruden. Hvis der omvendt er tale om en høj og måske kraftig brud, kan hun med fordel bære en større buket, så tingene passer sammen og buketten ikke drukner.

Kom forbi Florateket for en snak

Kom forbi og lad os få en snak om hvad bruden ønsker af starter til sin brudebuket. Vores brudebuketter er lavet til at kunne holde hele dagen og vores florister er alle eksperter og kan binde din brudebuket.

Vi binder brudebuketter i alle faconer:

– brudebuketter med fald
– den runde buket
– callabuketten
– eller lige efter brudens ønske

Ring på 7199 4000 og aftal en snak om din brudebuket.