logo

Interiør

Florateket er forhandler af eksklusive interiør- og møbelprodukter. 

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Giv dit hjem personlighed med håndlavet design

Vores hjem betyder utroligt meget for os danskere, så meget at man bemærker det i udlandet, hvor man ikke har samme fokus på hjemmet, som vi har her i Danmark og i det øvrige Skandinavien. Et hjem skabes som bekendt af dem, men også hjemmets interiør kan betyde meget for, hvordan vi har det i vores hjem.

Nogle mener, at grunden til at vores hjem betyder så meget for os nordboere er, at vi på grund af de mange måneder med kulde og mørke opholder os mere indenfor end eksempelvis mennesker i Sydeuropa og derfor har brug for en hule, hvor vi føler os trygge og har det rart i.

byloeth

Håndbyggede kvalitetsmøbler - tænk ud fra et farvetema

Man kan gøre meget med bolig interiør, og for at skabe et harmonisk udtryk kan det være en mulighed at arbejde ud fra et farvetema, når man eksempelvis skal flytte til en ny bolig. Her kan man tænke i tekstiler som tæpper, puder og gardiner, men også i ting som lamper og vaser.

Med håndlavet design og kvalitetsmøbler er man næsten garanteret et flot hjem med en god atmosfære, og det kan derfor være værd at bruge de ekstra penge på godt håndværk. Hjemmet er vores base, hvor vi skal kunne være os selv og føle os godt tilpas. Herudover holder kvalitetsmøbler i årtier og kan nærmest gå i arv i flere generationer, når de er lavet med kvalitetsmaterialer og kærlighed til møbelhåndværket.

Materialerne fortæller en historie

Danmark er en designnation. Rundt omkring i landet findes der flere gode steder, hvor man kan købe møbler og design af høj kvalitet, og hvis man er på udkig efter en interiør shop med eksklusivt design og håndværk, er man kommet til det rette sted hos by løth. Her er der tale om et møbelværksted, hvor både smag og kvalitet er i højsædet og her får man en helt anden oplevelse end i de gængse møbelvarehuse. Der er kælet for detaljerne, og materialerne er nøje udvalgt og afstemt.

Der er tale om rustikke møbler som tapper direkte ind i den nordiske stil, hvor naturen er en del af hjemmet med materialer som træ, sten og glas, og her har du altså muligheden for at dyrke det udtryk, som vi er så berømte for i mange lande. Det gamle franske egetræ som kendetegner møblerne har sin helt egen historie, for her her der tale om træ som kommer fra blandt andet gamle vinpresser. Således er der knyttet en historie til alle materialerne, der anvendes hos by løth, og netop det personlige strejf er noget, mange designentusiaster sætter pris på.

Besøg butikkens showroom og lad dig inspirere

Hos by løth – handmade funiture finder du smukke, rustikke plankeborde, stole, bænke og loungemøbler som du vil kunne glæde dig over i mange år, og selv om alt med tiden bliver slidt, ældes kvalitetsmøbler med ynde. Butikken opererer på nettet, men har et showroom i Odense, hvor man kan udforske et univers af kvalitetsmøbler i eksklusive materialer og design.

Udover møbler sælger virksomheden også en lang række produkter inden for indretning, alle håndplukket fra både danske og internationale designere og kunsthåndværkere.