logo

Blomster abonnement erhverv

Få friske blomster på kontoret i det interval i har behov for.

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Blomster abonnement - Byd kunderne velkommen med friske blomster

I mange brancher er konkurrencen hård, og det gælder om at lægge sig i selen for at kapre kunderne. Her er de vigtigste parametre naturligvis produktets kvalitet og pris samt kundeservice og en række andre ting. Det kan dog også have en betydning, hvordan kunderne mødes, når de besøger virksomheden, og her kan man skabe et venligt og behageligt miljø med friske blomster.

I dag har de færreste virksomheder råd til at have en medarbejder ansat til at købe og passe blomster, men da kan man benytte sig af et blomster abonnement på blomster. Med et abonnement har man altid smukke, friske blomster til at byde kunderne velkommen.

Prøv et blomster abonnement erhverv – det vil helt sikkert passe jer.

Blomsterabonnement erhverv

Få friske blomster leveret til virksomheden

Men hvad er et abonnement på blomster egentligt? Der er tale om en løsning, hvor man indgår en aftale om eksempelvis hver uge eller hver måned at få leveret friske blomster til virksomheden. Betalingen sættes op på samme måde som hvis der var tale om et avisabonnement eller levering af kaffebønner. Med et abonnement skal man altså ikke selv afsted til blomsterhandleren men får leveret blomster til virksomheden.

Derfor skal I vælge et blomster abonnement erhverv

Fordelen ved et blomsterabonnement erhverv er netop, at man ikke selv skal sørge for at købe blomsterne. Selvom mange virksomheder ønsker at have friske blomster stående i mødelokaler og på andre områder af virksomheden, hvor kunderne færdes, går projektet ofte i stå, fordi man glemmer eller ikke har tid til at købe blomsterne. Med et abonnement er man ude over det problem og kan blot nyde de smukke blomster.

Sæt abonnementet på pause, når virksomheden holder lukket

Mange virksomheder holder lukket mellem jul og nytår og også i industriferien om sommeren samt på helligdage, og da har man naturligvis ikke behov for at få leveret blomster. Fleksibelt blomsterabonnement er løsningen her, for da kan man på et hvilket som helst tidspunkt holde pause, således at man ikke bruger penge på blomster, som ingen ser, fordi virksomheden er lukket.

Med et blomsterabonnement til virksomheden kan både kunder, ledelse og ikke mindst alle medarbejderne nyde en smuk buket, og der er intet i vejen for ikke kun at placere blomster i mødelokalet eller receptionen men også i kantinen og ude på kontorerne. Friske blomster kan betyde meget for medarbejderne og således kan medarbejderne føle, at ledelsen sætter pris på dem og er interesseret i at gøre noget for dem.

Kontakt os på 71 99 4000 hvis du ønsker at høre mere om denne service.
Vi har også et blomsterabonnement til private – læs mere om det her.