logo

Bårebuket

Smukke håndbundene bårebuketer til begravelse eller bisættelse

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Tag afsked med en smuk bårebuket

Ingen går gennem livet uden at miste nogen, de holder af, og alle må vi afsted til begravelse en gang i mellem. Heldigvis går der ofte lang tid i mellem, men når det sker, må vi forsøge at komme så godt igennem denne sørgelige begivenhed som muligt.

En begravelse kan også være smuk, og her har man muligheden for at sige et sidste farvel. Det gør man i sig selv ved at møde frem til begravelsen, men herudover kan man hylde den afdøde og markere dennes liv med en smuk bårebuket.

En bårebuket er designet til at ligge ned

Men hvad er en bårebuket? Der er tale om en buket blomster, som er bundet således, at den ikke som almindelige blomsterbuketter er rund, men flad på den ene side. Denne detalje bunder i, at bårebuketten skal ligge på kisten eller kirkegulvet. Med den flade underside vil buketten ligge pænt og ikke rulle rundt.

Få buketten leveret eller medbring den selv

Man kan købe bårebuketten og selv medbringe den i kirken. Hvis man er i god tid, vil kirketjeneren finde en plads til buketten og lægge den pænt. Mange vælger dog at bestille en bårebuket krans i god tid og få den bragt til kirken, så den ligger der, når man ankommer og man ikke skal have besvær med det på dette følsomme tidspunkt.

Kontakt Florateket for råd og vejledning

Vi er klar til at hjælpe med råd og vejledning omkring bårebukettens farver og størrelser. Kontakt os på telefon: 7199 4000.