logo

Båredekorationer

Bårebuketter, båredekorationer og kranse – kan laves i alle farver og stilarter
blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

En båredekoration er et kærligt og respektfuldt farvel

Når nogen dør, og man skal til begravelse er det almindeligt at bestille blomster, der lægges ved kisten i kirken og også følger med til kremering eller lægges på jorden over kisten på gravstedet. Vi har her lavet en lille guide til forskellige typer af båredekorationer.

Vælg mellem flere typer båredekorationer

Egentligt er der ikke noget, der hedder en bårebuket krans, for der er som regel tale om enten det ene eller det andet. Det første er en buket, der er flad på den ene side og altså designet til at ligge på enten selve kisten eller på kirkegulvet i nærheden af kisten. En båre krans er en krans, der lige som en buket kan lægges enten ovenpå kisten, sættes op ad den eller lægges på gulvet sammen med alle de andre blomster, der ikke er plads til på kisten.

båredekorationer

Vælg selv farvetema eller overlad det til blomsterhandleren

Kransen bestilles hos en blomsterhandler og ofte vil man vælge at få den leveret til kirken, hvor kirkens personale sørger for at lægge den pænt. Hvis man har særlige ønsker til blomsterne i kransen, kan man gøre opmærksom på det, når man bestiller kransen, men det er også en mulighed blot at lade blomsterhandleren udøve sit håndværk og vælge, hvilke blomster der skal bruges.

Ofte vil der i kransen være tale om sæsonens blomster eventuelt med lidt pyntegrønt imellem for at skabe et harmonisk farvespil. Når man bestiller en båre krans, kan man vælge mellem flere farvetemaer, som blomsterne derefter vælges ud fra. Blomsterhandleren ved, at der er tale om en begravelse eller bisættelse og vil således ikke benytte blomster, der ikke er egnet til denne anledning.

Fra få hundrede kroner til flere tusind

En krans fås i mange prisklasser og kan således bestilles for helt ned til få hundrede kroner til mange tusind. Hvis man er mange, der er gået sammen om at købe en krans, kan det være en mulighed at bestille en i de højere prisklasser, mens man, hvis man kun er få, kan vælge en lidt billigere model. En båre krans er væsentligt dyrere end en buket, og det er ofte de nærmeste pårørende, der vælger en krans eller som nævnt, hvis man er flere, der slår sig sammen om at købe en krans.

En sidste hilsen til farvel

Til en krans er det muligt at tilkøbe et bånd, hvor man kan få printet en ønsket tekst, og det vælger mange at gøre. Her kan man skrive en kort hilsen som “hvil i fred” samt navnene på giverne af kransen. Dette sørger blomsterhandleren for, og når man modtager kransen eller den bliver leveret i kirken, er kransen således komplet med bånd med påskrift.