logo

Altankasser

Blomster er et must på altanen. Få professionel hjælp til de flotte altankasser

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

Få en smuk og indbydende altan - vi hjælper med blomster til altankasser

En altan mangedobler glæden ved at bo i en lejlighed. Hvis du er så heldig at have altan eller en terrasse, der hvor du bor, kan du med fordel indrette den, så der er rart og hyggeligt at være. Her er blomster næsten et must, for dem vil man glæde sig over, hver gang man træder ud på sin altan eller sætter sig med en kop kaffe og en bog.

Altankasser er som små haver

Både planter og blomster på altanen kan være smukke at se på fra hele ejendommen. Flotte altankasser sætter sine aftryk på omgivelserne og kan ses lang væk. De er som små hængende haver der er med til at skabe hygge, signalerer ro og forskønne ens bolig.

altan altanblomster altankasser

Gør din altan eller terrasse til en oase

Skab liv med et lille blomsterparadis på din altan, med de blomster og planter der passer til dig. Du kan skabe en dejlig oase på din altan, med et flora af blomster og havemøbler, der kan tåle at stå ude hele året. En altan er dog sjældent særligt stor, så her må du finde den rette kombination af havemøbler, grønne planter og skønne blomster. Den kombination giver stemning langt ud på de lune sommeraftener.

Florateket kan hjælpe med det kreative

Når det gælder planter og blomster til altankasser, er der mange, man kan vælge mellem. Dine ønsker har højprioritet, men det danske omskiftelige vejr har også betydning for valget af blomster, samt hvilken retning altanen vender i forhold til sol og skygge.

Besøg Florateket, så kan vores blomster eksperter hjælpe med at sammensætte netop de krukker, planter og blomster til dine altankasser der rammer det du ønsker i farve og antal.