logo

Buketter

Blomster har deres eget sprog og kan symboliserer noget forskelligt. Bestil en blomsterbuket i netop de farver du ønsker.

blomster

Håndbundne og smukt indpakkede buketter

blomster

For levering samme dag
Bestil senest kl. 14.00

blomster

Næste dags levering i
hele Storkøbenhavn

blomster

Sikre betalinger og fremragende kundeservice

En blomsterbuket kan sige mere end tusind ord

Blomster har alle dage været en del af menneskers liv, og man kan sige, at med blomster kan vi udtrykke følelser, der kan være svære at sige med ord. Selvom vi kan finde ord, kan blomster være med til at understrege budskabet, uanset om der er tale om en glædelig eller en sørgelig begivenhed.

De har også deres eget sprog, der symboliserer forskellige ting. Ligesom rosen symboliserer kærlighed, har også mange andre blomster en betydning, og således er det almindeligt at inkludere hvide liljer i buketter til begravelser. Liljen symboliserer genoprettelse af storhed, renhed og uskyld, og derfor bruges den ofte, når mennesker er gået bort.

buketter blomster

Netop fordi man med blomster sender signaler, er det vigtigt at købe blomster med en tanke på, hvem modtageren er og hvilken anledning, der er tale om. Hvis man køber sine blomster hos en blomsterhandler, hvor man har mulighed for at få sammensat en buket på bestilling, er det derfor tilrådeligt at informere blomsterbinderen om, hvad anledningen er, så man er sikker på at gå derfra med den helt rigtige buket.

I vores blomsterbutik findes der et stort udvalg af buketter, og også her er der mulighed for at vælge mellem buketter til forskellige anledninger.

Her siger blomster mere end ord

Se blomster og meget mere

Foruden blomster, har vi et udvalg af krukker, planter og interiør i butikken.
Skal du sende blomster, så besøg vores webshop herunder

Sådan skabes den perfekte buket

Der findes mange typer af buketter, og for at opnå netop den blomsterbuket, man ønsker, er det vigtigt at have øje for sammensætningen af buketten. Her er der flere ting, man kan tage udgangspunkt i, og ting som anledning, årstid samt modtagerens yndlingsfarver eller – blomster bør være med i overvejelserne.

Er der eksempelvis tale om en buket blomster, som skal gives til en kvinde på valentins dags, er det oplagt at lade roser være dominerende i buketten, da rosen symboliserer romantik, kærlighed og skønhed. Til eksempelvis en fødselsdagsbuket kan man bruge mange andre slags blomster, så længe man sørger for at afstemme farver og størrelser, så de passer sammen, og man får en harmonisk buket.

Sådan vedligeholder du dine buketter

En buket blomster er som en gave, og man er naturligvis interesseret i at beholde den så længe som muligt. Er der tale om buketter fra en professionel blomsterhandler, vil blomsterne kunne holde i mange dage, hvis man sørger for at vedligeholde dem. Her kan man med fordel sørge for, at de ikke står for varmt og gerne stille dem et køligere sted om natten. Herudover er det også vigtigt at skifte vandet hver dag og sørge for, at blomsterne aldrig løber tør for vand.

Vandtemperaturen har en stor betydning for, hvor længe en buket kan holde sig frisk og pæn, og her må man tage udgangspunkt i blomsterne. 

Friske blomster bør ikke stå i nærheden af frisk frugt, da frisk frugt udskiller stoffer, som får blomsterne til at udvikle sig hurtigere og dermed giver en kortere levetid. Er du i tvivl om hvordan din buket skal behandles, så kommer vores personale gerne med råd, så buketten kan stå længst muligt.

Vi håndbinder blomster til flotte buketter uanset anledning og vi bringer ud i hele landet.